Wednesday, June 3, 2026
  • time : 08:02
  • Date : Wed Jun 03, 2026
  • news code : 102465
گام بلند شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛
بهره برداری همزمان از ۵ نیروگاه خورشیدی در شهرستان‌های بناب، هریس و عجب‌شیر با حضور استاندار آذربایجان شرقی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی در آیین بهره‌برداری همزمان از ۵ نیروگاه خورشیدی در شهرستان‌های بناب، هریس و عجب‌شیر، از پیشگامی این شرکت در اجرای طرح‌های ملی «مهتاب» و «سبا» خبر داد و اعلام کرد با هدف‌گذاری انجام شده، ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر استان تا پایان سال جاری به ۱۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی، سعید رسالی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی، در مراسم بهره‌برداری همزمان از پنج نیروگاه خورشیدی این شرکت در ساختگاه‌های بناب ۱ و ۲، هریس ۱ و ۲ و عجب‌شیر، از تداوم توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم، اهتمام ویژه‌ای در سراسر کشور برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی شکل گرفته است و شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی نیز در همین راستا برنامه‌های توسعه‌ای خود را با جدیت دنبال می‌کند.
 

️وی افزود: در تلاش هستیم تا پایان تیرماه سال جاری، نیروگاه‌های خورشیدی مرند ۳ و ۴ و همچنین سراب ۱ را نیز به بهره‌برداری برسانیم تا سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر در استان افزایش یابد.
 

️مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی اظهار داشت: امروز شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی به عنوان یکی از نخستین شرکت‌های توزیع برق کشور، در قالب «طرح ملی مهتاب» وزارت نیرو (طرح ملی مقابله با استفاده های غیرمجاز از انرژی برق) و با هدف تحقق سیاست «تولید در توزیع»، این نیروگاه‌ها را با مجموع ظرفیت ۱۶ مگاوات وارد مدار بهره‌برداری می‌کند.
 

️رسالی با بیان اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از اولویت‌های اصلی صنعت برق کشور است، تصریح کرد: امیدواریم با اجرای پروژه‌های در دست احداث، ظرفیت تولید برق خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی تا پایان سال جاری به ۱۰۰ مگاوات برسد.

 

شرکت توزیع برق آذربایجان‌شرقی پیشگام در اجرای "طرح ملی مهتاب" وزارت نیرو و صرفه جویی ۴۳۴ میلیارد تومان طی دو ماه توسط این شرکت:

وی در ادامه، با تشریح عملکرد شرکت در اجرای «طرح ملی مهتاب» که در سطح جهانی با عنوان «نگاتیو وات» شناخته می‌شود، گفت: این طرح با هدف مقابله با استفاده غیرمجاز از انرژی برق و مدیریت بهینه مصرف اجرا می‌شود و شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو کشور، طی دو ماه گذشته موفق به صرفه‌جویی ۶.۲ مگاواتی در مصرف برق شده است.
 

️به گفته رسالی، میزان صرفه‌جویی حاصل شده معادل تولید دو نیروگاه خورشیدی مشابه پروژه‌های افتتاح‌شده بوده و ارزش اقتصادی آن بالغ بر ۴۳۴ میلیارد تومان برآورد می‌شود.
 

اجرای طرح ملی سبا توسط شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی:
 

️مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی همچنین به اجرای «طرح ملی سبا» اشاره کرد و افزود: این طرح با تمرکز بر آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتقای مهارت‌های رفتاری، به‌ویژه در میان دانش‌آموزان، در حال اجراست و در کنار "طرح ملی مهتاب " می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت مصرف انرژی و کاهش بار شبکه ایفا کند.
 

️وی ابراز امیدواری کرد با تداوم اجرای این برنامه‌ها و توسعه زیرساخت‌های تولید و مدیریت مصرف برق، شرایطی فراهم شود که در ماه‌های آینده و سال‌های پیش رو، به‌ویژه در بخش خانگی، شاهد اعمال خاموشی نباشیم.

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.18.0
    V6.1.18.0